Line up 2021

REGI:

Regi’s stijl als DJ is een mix van trance, vocals, house, groove, 2Step en RnB, … Hij laat elk festival, elke club, gewoonweg elke evenement ontploffen. Met Regi in the Mix laat Regi met gemak alle grote concertzalen zoals de Lotto-Arena en Ethias Arena vollopen. 

BRAM EN LENNERT:

Ninoofs muzikaal duo welke inmiddels reeds 14 jaar op de planken staat. Bram is bovendien een van de vaste gitaristen van de live band van Niels Destadsbader. De band brengt covers van nationale en internationale artiesten in alle muziekgenres. 

MICHAEL SCHACK:

Met meer dan 100 solo shows in 2019 bewijst DJDrummer Michael Schack dat zijn unieke one-man-show een ideale afwisseling is tussen DJ-sets en live optredens. Waar hij vroeger vooral gekend was als ‘drummer van’ Netsky en Milk Inc., is Michael Schack vandaag vooral bekend als gewaardeerd solo-artiest. Je mag je dus verwachten aan een spectaculair pompende en vooral 100% interactieve plezante live DJDrummer-set van een sympathieke en uniek optredende solo DJ én drummer-in-één! 

 

NATALIA EN JEF NEVE:

Het lijkt misschien één of andere uitdaging voor een spectaculair nieuw tv-format, maar niks is minder waar. Deze twee Kempenaren kwamen elkaar al een paar keer per toeval tegen op het podium en steeds spatte het plezier, de humor, maar vooral de positieve muzikale verrassing ervanaf. In die mate dat ze besloten om dit in een nieuw project te gieten. Nieuw voor allebei, geen toeters en bellen rond Natalia, geen “standaard” ritmesectie bij Jef, maar één en al oor voor elkaar en elkaars muziek, op zoek naar manieren om die songs uit te puren, te strippen en zo te brengen dat ze u helemaal van uw sokken blazen. Combineer het krachtigste koppel stembanden van Vlaanderen met de meest veelzijdige pianist van dit moment en u krijgt vuurwerk, dat is gegarandeerd! Maar ook veel plezier, veel gelach, emoties, maar bovenal prachtige muziek.

BELLE PEREZ:

Een intro of een paar noten gecombineerd met haar unieke stem zijn voldoende voor Belle Perez om het publiek de start van een onvergetelijke avond te bezorgen. Met een onwaarschijnlijke perfectie zorgt ze muzikaal voor veel vuurwerk op het podium. Kijk je naar Belle, dan zie je een veelzijdige artieste die straalt van zelfvertrouwen. Gepassioneerd en met veel energie staat ze in het leven. Een muzikale wervelwind die zorgt voor stevige Latin vibes, maar die evenzeer ontroert met intieme, akoestische songs.

LEVEL SIX:

Level Six is de hippe partyband van Jo Hens en Katerine Avgoustakis.

Originele medleys, opzwepende riffs en de grootste hits van de voorbije jaren… Eén groot dansfeest verzekerd!

 

METEJOOR:

Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor. Hij zet zich in als jeugdtrainer en ziet een toekomst als turnmeester voor zich. Muziek speelt ook een grote rol in Joris zijn leven, maar blijft door de sport vooral op de achtergrond. Via zijn zus en The Voice ontmoet Joris toevallig producer Hans Francken. Die is meteen enthousiast over Joris zijn stem en dat is het begin van hun lange samenwerking. Ondertussen is Metejoor met  'blij om jou te zien'  en '1 op één miljoen' als artiest echt doorgebroken tot bij het brede publiek.

GENE THOMAS:

Een zeer succesvolle passage in ‘Liefde Voor Muziek’ (met oa. ook Regi, The Starlings, Andre Hazes, Karen Damen en Peter Vanlaet van Mama’s Jasje) en de release van een nieuw album ‘OmSINGELd’: meer had Gene Thomas niet nodig om zich in 2020 extra in de kijker te zetten.

Gene Thomas ook wel eens omschreven als ‘de Vlaamse Bon Jovi’, laat zo maar eventjes 3 CD’s (met in totaal 47 songs !) op Vlaanderen los. Met ‘omSINGELd’ verzamelt hij nieuwe songs, al zijn nummers uit ‘Liefde Voor Muziek’ én een overzicht van alle singles die Gene solo uitbracht sinds het prille begin van z’n solocarrière.

Hij had hiervoor ook al de hand in een 30-tal Ultratop hits en is opvallend onopvallend al bijna 25 jaar in de Belgische (en Franse !) muziekscène aanwezig. Gene’s muziekproductie is schier oneindig. Regi’s hitsingle ‘Kom Wat Dichterbij’ is ook van hem.

BART KAËLL

Ambiance is het handelsmerk van deze ultieme Vlaamse topentertainer. Voor eeuwig in de lage landen op de muziekkaart gezet dankzij hits als ‘Zeil je voor het eerst’ en ‘De Marie-Louise’. Al 30 jaar lang laat hij zalen en pleinen vollopen en bespeelt hij het publiek op een manier waarop weinigen het hem nadoen. Een aanstekelijke ambiancemaker, die er telkens opnieuw zin in heeft en dat uitstraalt op elk podium dat hij betreedt. Van deze rasartiest wordt iedereen instant vrolijk.

WILLY SOMMERS:

Al meer dan 40 jaar brengt Willy Sommers de ene hit na de andere uit. En daar stopt het niet. In 2017 stelde hij zijn 27ste album voor ‘Boven de wolken’. Hij speelde, naast de Vlaamse podia, in 2018 ook de Pukkelpop tent helemaal plat. 

SAM GOORIS:

Op 16-jarige leeftijd wordt de piepjonge Sam Gooris Belgisch kampioen soundmixen met een glansrijke imitatie van Shakin’ Stevens. Onder de vleugels van producer Jack Rivers raakt de muziekcarrière van Sam in een stroomversnelling. Nummers als ‘Gloria’, ‘Marijke’, ‘Laat Het Gras Maar Groeien’, ‘Basket Sloefkes‘ zijn stuk voor stuk top 10-hits.

In 2002 krijgt zijn populariteit nogmaals een stevige injectie dankzij ‘De Pfaffs’. Sam groeit uit tot een fenomeen in Vlaanderen waarbij hij, met zijn strakke dansmoves, de podia onveilig maakt.